EP:Serviceplan

Van uw kostbare aankoop wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Helaas zijn onverwachte defecten nooit uit te sluiten. Het ElectronicPartner Serviceplan biedt u de mogelijkheid om uw aankoop maar liefst 5 of 8 jaar lang zorgeloos te gebruiken. Deze extra zekerheid biedt u jarenlang gebruiksgemak zonder onvoorziene kosten. Het EP:Serviceplan geldt voor zover deze gebeurtenissen niet worden gedekt door andere garantie(s) of verzekeringen waar u als consument recht op heeft. 

De voordelen van het EP:Serviceplan:

  • 5 of 8 jaar lang zonder zorgen genieten van uw aankoop
  • Kosteloze reparatie bij een storing; u betaalt geen materiaal-, loon- en voorrijkosten
  • Geen eigen risico, tot op de laatste dag van de duur van het EP:Serviceplan
  • Kosteloze vervanging van uw apparaat bij een onherstelbaar defect
  • Reparatie door erkende en gecertificeerde monteurs

Voor meer informatie kunt u de algemene voorwaarden van het EP:Serviceplan lezen. 

EP:Serviceplan afsluiten

Wanneer u een artikel in het winkelmandje plaatst waarvoor een EP:Serviceplan is ontwikkeld, dan wordt u de mogelijkheid geboden om het EP:Serviceplan toe te voegen aan het product. Na 2-3 weken onvangt u via de post het ElectronicPartner Serviceplancertificaat. 

Tip: ook wanneer u niet direct bij aankoop een EP:Serviceplan heeft afgesloten, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt namelijk tot 30 dagen na aankoop alsnog gebruik maken van het EP:Serviceplan. U kunt dit doen door het inschrijfformulier in de EP:Winkel in te vullen en de premie te voldoen.