Let op! Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een product af te halen in de winkel. Koop lokaal via EP.nl en jouw EP:Ondernemer bezorgt het aan huis

13.535 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Onze winkels bezorgen nog steeds en zijn telefonisch bereikbaar voor advies of vragen

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kun je het product uiteraard retourneren. Je hebt na het moment van herroepen/ontbinden nog 14 dagen om het product terug te sturen. EP: is lid van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Dit Waarborg geeft je bij de aanschaf van producten en diensten recht op een bedenktijd van minimaal 14 kalenderdagen.

Een product retourneer je compleet, in nieuwstaat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Extra bijgekochte servicediensten of bezorgdiensten die reeds zijn uitgevoerd bij het afleveren van het product, vallen niet onder het herroepingsrecht

Mag ik een product uitproberen tijdens de bedenktermijn?

Je mag het product bekijken om te bepalen of deze aan je verwachting voldoet. Uitgangspunt is dat je hetzelfde met het product mag doen als wanneer je in een fysieke winkel iets koopt. Je mag het product dus uitproberen, maar niet echt in gebruik nemen.

  • Het artikel bekijken zoals je dat ook in een fysieke winkel mag
  • Het artikel uit de verpakking halen en bekijken
  • Het artikel testen, maar niet in gebruik nemen.

Enkele voorbeelden:

  • Frituurpan: je mag deze uitpakken en bekijken maar je mag er niet in gaan frituren zolang je nog niet hebt besloten of je het product wilt houden.
  • Laptop, mobiele telefoons en tablets: je mag het product aanzetten, je mag er echter niet mee gaan werken en/of externe software of apps op installeren.
  • Stofzuiger: je mag de stofzuiger uitpakken, bekijken en de zuigkracht testen. Je mag er niet mee gaan stofzuigen.
  • Wasmachine: het doen van een was
  • Keukenapparatuur: het bereiden van voedsel
  • Koffiezetapparaat: het zetten van koffie

Wanneer kan ik een artikel niet terugsturen?

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn hygiëneproducten (zoals tandenborstels), producten waarvan de verzegeling na levering is verbroken of gemakkelijk kopieerbare producten (zoals cd's en dvd's).