Let op! Wegens drukte bij onze vervoerders, kan het leveren van je bestelling iets langer duren. Bestellingen die via een EP:Winkel lopen, worden de volgende werkdag uitgeleverd (mits op voorraad)

12.986 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


ElectronicPartner Nederland B.V. is onderdeel van de internationale elektronicagigant ElectronicPartner -met hoofdkantoor Düsseldorf- en is een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoudelektronicabranche. In Nederland mag ElectronicPartner zich met ruim 400 aangesloten winkels en een webshop een grote franchise- en inkooporganisatie noemen.  Deze winkels worden door ElectronicPartner professioneel ondersteund op de verschillende aspecten van ondernemerschap, zodat de zelfstandige ondernemers het beste uit hun winkel(s) kunnen halen.

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren om onze ondernemers in hun kracht te zetten? Wil jij de spin-in-het-web zijn voor ondernemers én consumenten, zowel in klantcontact alsook achter de schermen? Wil je meehelpen om deze dienstverlening verder te verbeteren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte en communicatief vaardige

Medewerker Klantenservice (m/v) (32-40 uur per week)

De functie

Als Medewerker Klantenservice ben je hét aanspreekpunt voor onze aangesloten ondernemers én consumenten. Je helpt klanten verder met vragen over o.a. hun bestellingen, geeft adviezen over onze producten en diensten en verwerkt informatie in diverse systemen.

Onze aangesloten ondernemers worden door EP: met diverse diensten ondersteund. Als Medewerker Klantenservice lever je support en backoffice werkzaamheden, zodat de bedrijfsvoering van deze ondernemers optimaal verloopt.

Daarnaast ben je ambassadeur van onze website www.ep.nl. EP: heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een consument koopt niet alleen een product op EP.nl, maar kan bij ons ook terecht voor aanvullende diensten, verzorgd door een lokale EP: winkel. Denk hierbij aan diverse services, zoals bezorgen, installeren en repareren. Als Medewerker Klantenservice ondersteun en begeleid je deze processen.

Je bent graag de spin-in-het-web en houdt van afwisseling. Als Medewerker Klantenservice ben je daarom van vele markten thuis. Zo weet je goed overzicht te houden over de verschillende processen die lopen en weet je prioriteiten te stellen, ben je administratief goed onderlegd, pro actief en denk je vooruit. Daarnaast kun je goed communiceren en ben je in staat adviezen te geven over onze producten en diensten.

Meedenken en verbeteringen aandragen wordt zeer op prijs gesteld, aangezien onze organisatie continue in ontwikkeling is. Hierbij zijn kwaliteiten als flexibiliteit, pro activiteit en kunnen inspelen op veranderingen onmisbaar.

Je werkt nauw samen met vijf andere Medewerker Klantenservices en zes collega’s van de Buitendienst en de Zakelijke markt, die samen onderdeel uitmaken van het Team PartnerServices. Daarnaast onderhoud je tevens relaties met o.a. aangesloten ondernemers en leveranciers. Je legt verantwoording af aan de Teammanager Klantenservice.

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring
 • Ervaring met franchisenemers/ondernemers is een pré
 • Kennis van SAP is een pré
 • Een zelf startende, initiatiefrijke persoonlijkheid die tevens sterk is in het samenwerken met verschillende partijen
 • Klant- en oplossingsgericht
 • Administratief onderlegd, systematisch kunnen werken en cijfermatig inzicht
 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij bieden

 • Uitdagende functie in een dynamische en interessante werkomgeving
 • Goede arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke kortingen op ons assortiment
 • Ruimte voor initiatieven en om de functie verder vorm te geven
 • Enthousiaste collega's en een informele werksfeer

Solliciteren

Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV in een pdf-bestand z.s.m. naar Electronicpartner, t.a.v. Anneke Keuning , HR adviseur via e-mail.

Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Floor Schreppers, Teammanager Klantenservice: 06-20417865.  Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Anneke Keuning op 06-54217956.