15.942 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Afterpay


ElectronicPartner Nederland B.V. is onderdeel van de internationale elektronicagigant ElectronicPartner -met hoofdkantoor Düsseldorf- en is een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoudelektronicabranche. In Nederland mag ElectronicPartner zich met ruim 400 aangesloten winkels en een webshop een grote franchise- en inkooporganisatie noemen.  Deze winkels worden door ElectronicPartner professioneel ondersteund op de verschillende aspecten van ondernemerschap, zodat de zelfstandige ondernemers het beste uit hun winkel(s) kunnen halen.

 Wil jij een belangrijke bijdrage leveren om onze ondernemers in hun kracht te zetten? Wil jij de spin-in-het-web zijn voor ondernemers én consumenten, zowel in klantcontact alsook achter de schermen? Wil je meehelpen om deze dienstverlening verder te verbeteren? Dan zijn we op zoek naar jou!

 Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte en communicatief vaardige

Inside Sales Support Medewerker (m/v) (32-40 uur per week)

De functie

Als Inside Sales Support Medewerker lever je support en backoffice werkzaamheden, zodat de bedrijfsvoering van onze ondernemers optimaal verloopt.

In deze rol ben je hét aanspreekpunt voor onze aangesloten ondernemers. Je hebt intensief contact met hen via telefoon en mail. Onze aangesloten ondernemers worden door EP: met diverse diensten ondersteund. Om onze ondernemers optimaal van dienst te kunnen zijn, heb je nauw contact met de rest van onze organisatie zoals category management, marketing, logistiek en finance. Je begeleidt het order- en retourproces, coördineert acties richting de ondernemers en verwerkt de nodige informatie in diverse systemen.

Daarnaast ondersteun je jouw collega’s bij werkdruk of afwezigheid in het klantcontact met consumenten die een bestelling geplaatst hebben op onze webshop www.ep.nl. EP: heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een consument koopt niet alleen een product op EP.nl, maar kan bij ons ook terecht voor aanvullende diensten, verzorgd door een lokale EP: winkel. Denk hierbij aan diverse services, zoals bezorgen, installeren en repareren. Als Inside Sales Support Medewerker ondersteun en begeleid je deze processen.

Je bent graag de spin-in-het-web en houdt van afwisseling. Als Inside Sales Support Medewerker ben je daarom van vele markten thuis. Zo weet je goed overzicht te houden over de verschillende processen die lopen en weet je prioriteiten te stellen, ben je administratief goed onderlegd, pro actief en denk je vooruit.

Onze organisatie is continue in ontwikkeling, waardoor het signaleren van verbetermogelijkheden in onze processen en deze oppakken een belangrijk aspect binnen de functie is. Hierbij zijn kwaliteiten als flexibiliteit, pro activiteit en kunnen inspelen op veranderingen onmisbaar.

Je werkt nauw samen met vier andere collega’s die ondersteuning leveren aan onze B2B en B2C klanten en zes collega’s van de Buitendienst en de Zakelijke markt, die samen onderdeel uitmaken van het Team PartnerServices. Je legt verantwoording af aan de Teammanager Klantenservice.

Wij vragen

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring
 • Ervaring met franchisenemers/ondernemers is een pré
 • Kennis van een ERP systeem is een pré
 • Een zelf startende, initiatiefrijke persoonlijkheid die tevens sterk is in het samenwerken met verschillende partijen
 • Klant- en oplossingsgericht
 • Administratief onderlegd, systematisch kunnen werken en cijfermatig inzicht
 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij bieden

 • Uitdagende functie in een dynamische en interessante werkomgeving
 • Goede arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke kortingen op ons assortiment
 • Ruimte voor initiatieven en om de functie verder vorm te geven
 • Enthousiaste collega's en een informele werksfeer

 Solliciteren

Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV in een pdf-bestand z.s.m. naar Electronicpartner, t.a.v. Anneke Keuning , HR adviseur via e-mail

Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Floor Schreppers, Teammanager Klantenservice: 06-20417865.  Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Anneke Keuning op 06-54217956.