16.395 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Afterpay


ElectronicPartner Nederland B.V. is onderdeel van de internationale elektronicagigant ElectronicPartner -met als hoofdkantoor Düsseldorf- en is een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. In Nederland mag ElectronicPartner zich met circa 400 aangesloten winkels een grote franchiseorganisatie noemen. Deze winkels worden door ElectronicPartner professioneel ondersteund op de verschillende aspecten van ondernemerschap, zodat de zelfstandige ondernemers het beste uit hun winkel(s) kunnen halen.

Ben jij een gedreven financiële professional met leidinggevende kwaliteiten en een sterke analytische blik? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

Finance manager (m/v) (40 uur per week)

De afdeling Finance bestaat uit vier andere financiële collega’s. Als Finance manager weet je op inspirerende wijze jouw team aan te sturen. Je bewaakt de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden en helpt waar nodig zelf mee in de uitvoering. Je rapporteert aan de CFO van ElectronicPartner Nederland B.V.. Als Finance manager lever je een belangrijke bijdrage om de financiële positie van ElectronicPartner B.V. te verbeteren en de financiële en administratieve processen van onze organisatie en tussen de organisatie en relaties onderling te verbeteren.

De functie

Als Finance manager ben je verantwoordelijk voor een juiste administratie, inclusief leveranciersvergoedingen. Je maakt rapportages voor in- en extern gebruik, waaronder de balans- en resultatenrekening en bewaakt de begroting voor ElectronicPartner Nederland B.V.

Je geeft leiding aan 4 medewerkers. Hieronder valt de Crediteurenadministratie en de Centrale Betaling Regeling (CBR).  Je stuurt, coacht en begeleidt de medewerkers in je team en zorgt samen voor het behalen van de financiële doelstellingen en het versterken van de financiële positie van onze organisatie.

Door jouw ervaring en inzicht ben je in staat om financiële en administratieve processen te optimaliseren en adviseer je de CFO over het financiële beleid en verbeteringen hierin.

Je voert de salarisadministratie,  beheert de activa-administratie en de software tool voor factuurverwerking. Je participeert in projecten en draagt vanuit jouw expertise hieraan bij.

Je werkt nauw samen met diverse collega’s van team Merchandise, Partnerservices en Operations en onderhoudt tevens duurzame relaties met o.a. het accountantskantoor en overige relaties.

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding in Bedrijfsadministratie
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring zowel in een financieel inhoudelijke als leidinggevende functie
 • Kennis van SAP FI/CO
 • Ervaren in verslaglegging en sterk in plannen en organiseren
 • Een sterk analytisch vermogen met het vermogen inzichten in begrijpelijke taal over te brengen, zowel intern als extern (o.a. de ondernemers)
 • Een klantgerichte persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Daadkrachtig en pro actief
 • Resultaatgericht, secuur en integer
 • Uitstekende beheersing Engelse taal, Duitse taal is een pré

Wij bieden

 • Uitdagende zelfstandige functie in een dynamische en interessante werkomgeving
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Bonusregeling en aantrekkelijke kortingen op ons assortiment
 • Ruimte voor initiatieven en om de functie verder vorm te geven
 • Flexibele werktijden en thuiswerken behoren tot de mogelijkheden
 • Enthousiaste collega's en een informele werksfeer

Solliciteren

Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV in een pdf-bestand z.s.m. naar ElectronicPartner Nederland B.V., t.a.v. Anneke Keuning , HR adviseur via e-mail.

Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Tom Rietbergen, CFO: 0347-364497. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Anneke Keuning op 0347-364431.