Vind uw lokale EP:Winkel

Garantie

Vanzelfsprekend heeft u op uw product ook garantie. Op de meeste producten heeft u standaard fabrieksgarantie. Dit is in de meeste gevallen 2 jaar, al kan dit per merk verschillen. Op de factuur vindt u de geldende garantietermijn van uw product. Tevens gaat de garantie in op de datum zoals vermeld op uw factuur. U vindt de garantievoorwaarden bij het product wanneer u deze ontvangt. 

Om gebruik te maken van uw garantie adviseren wij u ten alleen tijde eerst contact op te nemen met uw EP:Winkel. De winkel zal uw klacht in behandeling nemen en ervoor zorgen dat uw probleem wordt opgelost. Hier zijn geen kosten aan verbonden. U kunt geen gebruik maken van de garantie indien:

  • het defect is veroorzaakt door normale slijtage
  • het defect is veroorzaakt door nalatigheid of opzet
  • het product niet conform de gebruiksaanwijziging is behandeld
  • het product niet goed is onderhouden
  • u niet in het bezit bent van een geldig aankoopbewijs

De wettelijke garantie is altijd van toepassing. Dit betekent dat het product wat u koopt, een deugdelijk product is, u dit product een bepaalde tijd zonder problemen moet kunnen gebruiken en als het product niet deugt, dat u dan recht heeft op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Is het probleem met het product uw schuld? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Heeft u het product normaal gebruikt maar is het versleten? Ook dan heeft u geen recht op gratis reparatie. 

Daarnaast kan het voorkomen dat u een defect product heeft ontvangen. Neem in dit geval zo snel mogeljik contact op met de EP:Winkel waar u het product heeft gekocht. Wanneer u online een bestelling heeft geplaatst en niet weet welke winkel uw bestelling heeft afgehandeld, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0800-7278637 of stuur een email naar klantenservice@ep.nl.