Vind uw lokale EP:Winkel

Uw bestelling via EP.nl

Plaatst u een bestelling via EP.nl, dan kunt u kiezen om uw bestelling af te halen in één van onze 100 winkels of om het te laten bezorgen. Bij bezorgen hebben wij twee mogelijkheden: Levering door onze EP:Winkels of levering door een pakketvervoerder. Voor een groot deel van ons assortiment geldt dat bezorging gratis is. Indien dit anders is, dan staat dit duidelijk bij een product vermeld. De bezorgkosten kunnen verschillen per product. Bij een gecombineerde bestelling met bijvoorbeeld twee producten worden altijd slechts de verzendkosten van het zwaarste product berekend.

EP:Bezorgservice

 

Bezorging door EP:Winkel

Nadat u een bestelling heeft geplaatst via EP.nl, zal één van onze 100 EP:Winkels uw bestelling in behandeling nemen. De dichtstbijzijnde EP:Winkel die aan uw bestelling is toegewezen neemt zo snel mogelijk contact met u op. Tijdens dit telefonisch contact kunt u met de winkel afstemmen op welk moment u uw bestelling wilt laten bezorgen. Bij bezorging kunt u kiezen uit twee mogelijkheden. Lees meer over de EP:Bezorgservice

 

 

Bezorging door pakketvervoerder

Naast de bezorgmethodes bezorgen door de EP:Winkel en afhalen in de winkel, hebben wij de mogelijkheid bestellingen direct vanuit ons magazijn naar u te verzenden. Deze artikelen worden verzonden met onze vaste vervoerder DHL. Wanneer het product op voorraad is dan is de verwachte levertijd 1 tot 3 werkdagen. 

Bent u niet thuis wanneer de pakketvervoerder uw bestelling bij u thuis bezorgd? Dan zal de pakketvervoerder u altijd laten weten wat de vervolgactie is. Let op: bij leveringen via een pakketvervoerder kunnen er geen oude apparaten retour worden genomen.

Bezorging Waddeneilanden

Wij bezorgen ook op de Waddeneilanden. Op Texel en Terschelling is een EP:Winkel gevestigd. Daarom gelden voor deze beide eilanden dezelfde voorwaarden als voor het vaste land. Voor de overige eilanden kunnen extra bezorgkosten in rekening worden gebracht. Deze kosten worden met u besproken door de ondernemer die de bestelling verzorgt. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.