Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen via Afterpay

Levering van uw bestelling via EP.nl

Plaatst u een bestelling via EP.nl, dan kunt u kiezen om uw bestelling af te halen in één van onze 100 winkels of om het te laten bezorgen. Bij bezorgen hebben wij twee mogelijkheden: levering door onze EP:Winkels of door een pakketvervoerder.

EP:Bezorgservice

Bezorging door EP:Winkel

De dichtstbijzijnde EP:Winkel die aan uw bestelling is toegewezen, neemt zo snel mogelijk contact met u op. Tijdens dit telefonisch contact, kunt u met de winkel afstemmen op welk moment u uw bestelling wilt laten bezorgen. Bij bezorging kunt u, afhankelijk van het product, kiezen uit twee mogelijkheden te weten standaard bezorgservice of complete bezorgservice. Meer informatie kunt u vinden op EP:Bezorgservice

Bezorging door pakketvervoerder

Naast bezorgen door de EP:Winkel bieden wij ook de mogelijkheid bestellingen direct vanuit ons magazijn te verzenden. Deze artikelen worden verzonden met onze vaste vervoerder DHL. De voorraadstatus en verwachte levertijd kunt u bij het product zien.

U ontvangt na het bestellen een e-mail met daarin een track&trace-nummer.

Wij streven ernaar om bestellingen welke zijn geplaatst op werkdagen voor 20:30, de volgende dag af te leveren.

Bent u niet thuis wanneer de pakketvervoerder uw bestelling bij u thuis bezorgd? Dan zal de pakketvervoerder u altijd laten weten wat de vervolgactie is. 

Bezorging Waddeneilanden

Op zowel Texel als Terschelling is een EP:Winkel gevestigd, dus afhalen en bezorgen is mogelijk op deze eilanden. Hier gelden dan ook dezelfde voorwaarden als voor het vaste land. Voor de overige eilanden kunnen extra bezorgkosten in rekening worden gebracht. De ondernemer die de bestelling verzorgt, zal deze kosten met u vooraf bespreken. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Afhalen in de winkel

U kunt er ook voor kiezen om een artikel af te halen in één van onze 100 winkels. Zodra uw bestelling binnen is bij de EP:Winkel, wordt er contact met u opgenomen, om u te informeren dat u het artikel kunt afhalen. Wanneer u uw bestelling gaat afhalen, neem dan uw orderbevestiging en geldig identiteitsbewijs mee. 

Ga naar het winkeloverzicht om te zien, welke EP:Winkel het dichtst bij u in de buurt zit. 

Aansluiten en Installeren

Wanneer u uw bestelde product wilt laten aansluiten en installeren, dan kunt u gebruik maken van de EP:Complete bezorgservice. Bij de EP:Complete bezorgservice zullen wij uw bestelling aansluiten op de door u gewenste plaats. Hierbij geldt op bestaande middelen en voorzieningen. Ook nemen we alle verpakkingsmaterialen en het oude apparaat mee terug. 

Indien u speciale wensen heeft met betrekking tot de installatie, dan kunt u dit aangeven op het moment dat uw EP:Winkel u belt om een afspraak te maken. Naast het aansluiten op bestaande middelen en voorzieningen kan uw EP:Winkel ook bijzondere installaties verrichten. Denk hierbij aan het maken van een trekschakelaar, stopcontacten, het wegwerken van kabels of het inregelen van randapparatuur. 

Meer informatie over aansluiten en installeren kunt u lezen op de pagina 'EP:Bezorgservice'.