12.207 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay

Levering van je bestelling via EP.nl

Plaats je een bestelling via EP.nl, dan kun je kiezen om de bestelling af te halen in één van onze 100 winkels of om het te laten bezorgen. Bij bezorgen hebben wij twee mogelijkheden: levering door onze EP:Winkels of door een pakketvervoerder.

Vanaf 99,- EUR worden orders gratis thuisbezorgd, daaronder bedragen de verzendkosten 6,95 EUR.

Bezorging door EP:Winkel

Grote producten, zoals TV's (groter dan 43") en witgoed worden bezorgd door de dichtstbijzijnde winkel. Na bestelling neemt de winkel zo snel mogelijk contact met je op om een bezorgmoment af te spreken. Hierbij kun je ook aangeven of je kiest voor onze standaard (gratis) bezorgservice of complete bezorgservice. Bekijk hier de mogelijkheden per productgroep. Heb je afwijkende of aanvullende wensen, leg ze gerust voor. We denken graag met je mee.

Bezorging door pakketvervoerder

Kleinere artikelen worden direct vanuit ons centrale magazijn verzonden via DHL. De voorraadstatus en verwachte levertijd kun je bij het product zien. Je ontvangt na het bestellen een e-mail met daarin een track&trace-nummer.

Wij streven ernaar om bestellingen die zijn geplaatst op werkdagen voor 20:30 de volgende dag af te leveren.

Ben je niet thuis wanneer de pakketvervoerder aan de deur komt, dan zal de bezorger een briefje in de bus doen met daarop meer informatie. Het pakket kan bijvoorbeeld bij de buren zijn afgeleverd, of je kunt ervoor kiezen om het pakket bij een afhaalpunt af te halen. 

Bezorging Waddeneilanden

Op zowel Texel als Terschelling is een EP:Winkel gevestigd, dus afhalen en bezorgen is mogelijk op deze eilanden. Hier gelden dan ook dezelfde voorwaarden als voor het vasteland. Voor de overige eilanden kunnen extra bezorgkosten in rekening worden gebracht. De winkel die de bestelling verzorgt, zal deze kosten vooraf met je bespreken. Je ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Afhalen in de winkel

Je kunt er ook voor kiezen om een artikel af te halen in één van onze 100 winkels. Zodra je bestelling binnen is bij de EP:Winkel, wordt er contact met je opgenomen om je te informeren dat je het artikel kunt afhalen. Wanneer je je bestelling gaat afhalen, neem dan de orderbevestiging en geldig identiteitsbewijs mee. 

Ga naar het winkeloverzicht om een winkel in de buurt te vinden.

Aansluiten en Installeren

Wanneer je je product wilt laten aansluiten en installeren, dan kunt je kiezen voor de de EP:Complete bezorgservice. Bij de EP:Complete bezorgservice zullen wij je bestelling aansluiten op de gewenste plaats, op bestaande middelen en voorzieningen. Ook nemen we alle verpakkingsmaterialen en het oude apparaat mee terug. 

Als je aanvullende wensen hebt - zoals het ophangen van je TV of het inbouwen van een vaatwasser - dan kun je dit aangeven bij het bestellen. Naast het aansluiten op bestaande middelen en voorzieningen kan je EP:Winkel ook bijzondere installaties verrichten. Denk hierbij aan het maken van een trekschakelaar, stopcontacten, het wegwerken van kabels of het inregelen van randapparatuur. Kijk op onze dienstenpagina voor de mogelijkheden. Mocht je andere wensen hebben, dan denken we ook graag met je mee.