Vind uw lokale EP:Winkel

Bestelling annuleren

Na het plaatsen van uw bestelling kunt u het bestelde artikel(en) annuleren. U kunt dit het beste aangeven bij de EP:Winkel die zorgdraagt voor uw bestelling. U vindt de contactgegevens van de winkel op de orderbevestiging in uw e-mail of in het winkeloverzicht. Weet u niet welke winkel uw bestelling heeft geleverd, dan kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor middels onderstaand contactformulier. De EP:Webshop zal uw annulering vervolgens in behandeling nemen. 

Klantenservice

U kunt uiteraard ook direct contact opnemen met de klantenservice op het telefoonnummer 0800 - 727 86 37. Wij zullen er in dit geval voor zorgen dat de betreffende EP:Winkel of onze pakketvervoerder wordt geinformeerd over het annuleren of wijzigen van uw bestelling. Het annuleren van een bestelling bij EP.nl is kosteloos. 

14 dagen bedenktermijn

U heeft volgens de voorwaarden van Thuiswinkel.org, waarbij EP.nl is aangesloten, recht op een bedenktermijn van 14 dagen levering. Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden onder het kopje '14 dagen bedenktermijn'.