Begin je studiejaar goed met een nieuw ingerichte kamer! Want bij EP: maak je kans op een giftcard t.w.v. 250,-*

Bij EP: vind je alles voor op je studentenkamer. Zo hebben wij o.a. TV’s, wasmachines, audiosystemen, draadloze speakers, scheerapparaten, koffiezetters, stofzuigers, Notebooks, tablets, strijkijzers, printers, friteuses en iPhones! Kortom alles om je studententijd tot een feest te maken.

Wat wij helaas niet hebben zijn bedden, stoelen, banken, tafels, lampen en servies. Maar we helpen je wel een eind op weg. Want je maakt nu exclusief bij EP: kans op 1 van de 10 giftcards* t.w.v. maar liefst 250,-!

Hoe maak je kans?

Heel simpel. Ga naar het actiebericht op onze Facebookpagina, upload bij het bericht een foto van jou studentenkamer en vertel ons wat jij zou doen met een giftcard t.w.v. 250,- te besteden bij IKEA. Of deel je bericht met vrienden die op kamers gaan en wel wat extra hulp kunnen gebruiken! Uit alle inzendingen worden de 10 meest originele inzendingen beloont met een giftcard.

Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan.

Actieperiode

  • De actie is geldig van 14 t/m 27 augustus.
  • Op woensdag 30 augustus maken wij op Facebook de winnaars bekend.
  • De winnaars ontvangen middels een persoonlijk bericht informatie over hoe men de giftcard zal ontvangen.

* Te besteden bij IKEA. De actie is een initiatief van EP: en geldt exclusief bij onze EP:Winkels. Het betreft hier geen samenwerkingsverband met IKEA.