15.942 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Afterpay

Haal alles uit het EK met Samsung TV en soundbar | Tot €500 cashback

Haal alles uit het EK met de nieuwste 2021 Samsung Neo QLED 4K en 8K TV's, QLED TV', Crystal UHD TV's én de nieuwste Samsung soundbars. Op Neo QLED TV's krijg je nu tot €500 cashback en op soundbars tot €200 cashback! 

Bekijk hieronder de verschillen tussen de verschillende series TV en soundbar, zodat je de perfecte Samsung TV en soundbar voor jou kunt vinden. Deze verschillen staan ook in een overzichtelijke tabel. Bestel gemakkelijk online of kom naar een van de winkels.

Bekijk het overzicht voor TV
Bekijk het overzicht voor soundbar

xy7N09s-CJw

Alle Samsung 2021 TV-modellen

Beeldkwaliteit: elke QLED TV biedt 100% kleurvolume en Quantum HDR voor helder beeld - oplopend tot 4000 nits. Hogere modellen zijn voorzien van Anti-Reflection en Ultra Viewing Angle. Aangezien veel wedstrijden bij daglicht worden gespeeld, kan het zijn dat er veel licht in de kamer valt. Door de hoge helderheid en Anti-Reflection van Neo QLED heb geen last van het licht of hinderlijke reflecties. Het grote kleurenbereik en de prachtige contrasten door Mini-LED zorgen dat de actie van het scherm spat.

Design: elke TV is een fraaie verschijning met dunne randen om het scherm en een 25mm dun design. De QLED 8K TV's zijn zelfs 15mm dik, waarbij de QN900A nagenoeg randloos is (het beeld is 99% van het scherm). Elke TV heeft mogelijkheden om kabels weg te werken en vanaf de QN95A krijg je de Slim One Connect, waar je je apparaten op aansluit en die je met een dunne kabel met de TV verbindt.

Geluid: elke QLED is geschikt voor Q-Symphony, waarmee de speakers van je TV samenwerken met een geschikte soundbar. Alle Neo QLED TV's bieden daarnaast Object Tracking sound (het geluid volgt de actie op het scherm) en met SpaceFit sound meet de TV de akoestiek van de kamer en optimaliseert het geluid.

Smart: elke Samsung TV heeft het uitgebreide en gebruiksvriendelijke Tizen als Smart-besturingssysteem. De Solar One Remote zorgt ervoor dat je nooit meer batterijen hoeft te vervangen. Daarnaast kun je je webcam op je TV aansluiten. Vanaf de Q77A hebben de TV's HDMI 2.1-aansluitingen.

 

De nieuwste Samsung soundbars voor een optimale EK-beleving