Heb jij last van nare geuren in huis? Of heb je misschien een allergie die te maken heeft met bepaalde stoffen? Bij EP: maak je nu kans op een Clean Air CA-506 luchtreiniger t.w.v. 269,-. Dit apparaat is de ideale luchtreiniger voor grote ruimtes tot 60 m² of 150 m³.  De CA-506 is effectief tegen onder andere huisstofmijt, pollen, vogelstof, bacteriën, virussen, sigarettenrook en nare geuren. Deze professionele luchtreiniger is ultrastil, heeft een filtercapaciteit tot 99,97%, een digitaal bedieningspaneel en biedt 6 reinigingstechnieken. 

Hoe maak je kans op de Clean Air Luchtreiniger?  

Wil jij kans maken op de Clean Air luchtreiniger? Het enige wat je hoeft te doen is jezelf door middel van onderstaand formulier aanmelden voor de actie. Geef daarbij aan waarom de luchtreiniger voor jou persoonlijk een handig apparaat is en wat het voor jou zou kunnen betekenen. Vergeet overigens ook niet alle andere gegevens in te vullen! Anders kunnen wij naderhand geen contact met je opnemen. Wij hebben maar één exemplaar om weg te geven, dus kijken wij naar degene die de Clean Air luchtreiniger volgens ons het hardst nodig heeft. Je kunt het formulier tot en met 16 augustus 2018 invullen. De winnaar wordt dan ook na de 16e van augustus bekend gemaakt. 

* verplicht veld

Privacy 

Geregistreerde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen bij winst van een prijs. Na afloop van de actie blijven alleen de gegevens behouden van deelnemers die hebben aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen. 

 

Luchtreiniger kopen?

  • Aantal standen: 3
  • Anti-allergie
  • Aantal standen: 5
  • Timer
  • HEPA filter