Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Advies over wasmachines

EP: helpt u graag bij het kiezen van de juiste wasmachine.

Het type wasmachine

Bij de keuze van de juiste wasmachine is het belangrijk om alvorens al duidelijk te hebben of u voorkeur heeft aan een wasmachine voorlader, wasmachine bovenlader of een was-droogcombinatie. Vaak betreft de keuze van een wasmachine voorlader of wasmachine bovenlader een praktische keuze.

Wasmachine voorladers | Wasmachine bovenladers | Was-droogcombinaties

Wasmachine voorladers

Een voorlader kunt u in de badkamer of het washok plaatsen, maar ook in uw keukenblok. Bij een voorlader kunt u uw wasgoed aan de voorzijde van de wasmachine in- en uitladen. Een bijkomend voordeel van een voorlader is het kunnen plaatsen van een wasdroger bovenop de wasmachine, hiermee maakt u op een eenvoudige manier gebruik van uw ruimte. Hier vindt u onze wasmachine voorladers, maar u kunt hier natuurlijk ook alle wasmachines vinden.

Wasmachine bovenladers

Een bovenlader is ideaal geschikt voor plaatsen waar u weinig ruimte heeft. Een bovenlader is namelijk maar 40 cm breed en is daarmee de ideale oplossing voor een kleine ruimte. Bij een bovenlader kunt u uw wasgoed aan de bovenzijde van de wasmachine in- en uitladen. Hier vindt u onze wasmachine bovenladers, maar u kunt hier natuurlijk ook alle wasmachines vinden.

Was-droogcombinaties

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een was-droogcombinatie. Dit is een wasmachine en een droger gecombineerd in één apparaat. Het grote voordeel hiervan is ruimtebesparing. Heeft u dus geen plek voor zowel een wasmachine als een droger, dan is de was-droogcombinatie een juiste keuze. Houd er echter wel rekening mee dat niet de totale inhoud van de trommel direct kan worden gedroogd. De capaciteit benodigd om wasgoed te drogen, is namelijk groter dan bij alleen wassen omdat kledingstukken uitzetten na ontdaan te zijn van vocht. Ga hierbij uit van ongeveer de helft van het wasgoed dat goed gedroogd kan worden. Hier vindt u onze was-droogcombinaties, maar u kunt hier natuurlijk ook alle wasmachines vinden.