Samsung Upgrade Days tot 500,- euro retour

Upgrade uw huis met Samsung

Upgrade uw aankoop nu voordelig naar een hoger niveau. Bij aankoop van een Samsung promotiemodel ontvangt u tijdelijk tot 500,- euro retour via Samsung. De hoogte van de korting is afhankelijk van de aankoop en verschilt per product. Wanneer u tussen 16 oktober en 3 december 2017 kiest voor een actiemodel Samsung QLED TV, UHD TV of Soundbar dan ontvangt u tot maar liefst 500,- euro retour. Wilt u profiteren van deze actie? Registreer dan uw aankoop op de Samsung Actiepagina.

Bij aankoop van een promotiemodel QLED of Premium UHD TV óf Samsung Soundbar ontvangt u tot maar liefst 500,- euro retour. Koopt u een promotiemodel QLED TV in combinatie met een Samsung Soundbar, dan ontvangt u zelfs tot 800,- euro retour!

Let op: Bij aanschaf van een QLED TV in combinatie met een Samsung Soundbar dan ontvangt u het retourbedrag van de soundbar dubbel terug. Registreer eerst uw QLED TV en registreer daarna de Samsung Soundbar. Registreer u twee keer met dezelfde IBAN nummer. De verdubbeling van de cashback op de Soundbar zal nog niet zichtbaar zijn tijdens het registreren. Het retourbedrag van de Soundbar wordt niet verdubbeld bij aankoop van een Premium UHD TV in combinatie met een Samsung Soundbar.

Heeft u uw keuze gemaakt? Kom dan langs in één van onze winkels of bestel direct online.

Categorieën