Zodra u de kookplaat inschakelt...

... gaat de verlichting van de afzuigkap automatisch aan

Het maakt niet uit of u vlees staat te braden, het eten op een lage temperatuur laat sudderen of dat u meerdere gerechten tegelijkertijd aan het koken bent. De Con@ctivity 2.0 afzuigkappen van Miele reageren automatisch op de instellingen van de kookplaat. Zo heeft u altijd het perfecte klimaat in uw keuken. Zodra u de kookplaat uitschakelt, zal de afzuigkap, afhankelijk van de beriding, nog tot 15 minuten door draaien. Zo is de lucht weer fris en verbruikt u niet te veel energie. U kunt de afzuigkap uiteraard ook handmatig bedienen.

Hoe werkt Con@ctivity 2.0?

Zodra u de kookplaat inschakelt, gaat de kookplaatverlichting en na korte tijd ook de afzuiging van de afzuigkap geheel automatisch aan.

Tijdens het koken kiest de afzuigkap automatisch een afzuigvermogen dat past bij de ingeschakelde kookstand en het aantal ingeschakelde kookzones. Nadat de kookplaat is uitgeschakeld, gaan na een uitlooptijd ook de afzuiging en de kookplaatverlichting van de afzuigkap automatisch uit.

Gratis iittala-pannenset t.w.v. 299,- euro

Wanneer u tussen 1 januari en 31 december 2016 kiest voor een Miele Con@ctivity 2.0 kookplaat én afzuigkap dan ontvangt u een pannenset van iittala t.w.v. 299,- euro cadeau. Met deze 4-delige pannenset kunt u uw nieuwe Miele apparatuur direct in gebruik nemen.

Profiteren van deze actie? Registreer dan uw aankoop op de speciale Miele Actiepagina.

Actiemodellen